0615257412

Diensten

     

Financiële administratie

Inzicht en grip op uw financiële administratie zorgen ervoor dat u sneller een juiste beslissing kunt nemen. Het zelf uitvoeren van deze administratie kost vaak veel tijd en is voor de meeste ondernemers een blok aan het been. Met name het op orde houden hiervan.

U kunt bijvoorbeeld uw financiële administratie door ons laten uitvoeren, waarbij u gemakkelijk op afstand kunt meekijken. Dit doet u door uw periodoieke stukken bij ons aan te leveren zodat we deze kunnen verwerken. Vervolgens ontvangt u van ons een overzicht met daarin de behaalde resultaten. Hiermee bent u tijdens het jaar goed op de hoogte. Tevens is er de mogelijkheid om online uw stukken aan te leveren. Met de gebruiksvriendelijke omgeving waarin u kunt inloggen is er de mogelijkheid om op elk moment van de dag uw financiële administratie in te zien.

Het kan voorkomen dat u tijdelijk iemand nodig heeft voor uw financiële administratie. Dit kan voor een aantal uren zijn maar ook voor een langere periode bij interim-opdrachten.

Wij bieden een volledig verzorgde administratie aan inclusief een jaarrekening(en) en alle belastingaangiftes.

Inbooks